Enkelt och tryggt att köpa av oss

Fraktfritt vid köp över 500 sek, vi levererar inom Sverige i samarbete med PostNord. Vid order under 500 sek tillkommer en fast frakt kostnad på 63 sek (Postnord Skicka Direkt). Vår distributör har valts av oss främst för deras spridda utlämningsställen runt om i landet, men även för deras snabba och trygga leveranser. Alla leveranser med en beräknad leveranstid inom 1-3 arbetsdagar.

När du har gjort din beställning skickas en orderbekräftelse via e-post eller SMS till dig. Vi behandlar din order inom 2-5 arbetsdagar och så snart din order packats skickas en leveransbekräftelse, på samma sätt som orderbekräftelsen.

Våra betalningsvillkor

För närvarande går det att betala med Swish till 1235933452 eller till BG 517-0618.
Swish och BG villkor Orden skickas enligt leveransvillkor och efter att Swish eller BG betalning har gått igenom. Ange ordernummer som referensnummer.
Är du under 18 år? Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss.

Våra leveransvillkor

Villkoren nedan reglerar endast leveranser inom Sverige. Vi behandlar er order innom 2-5 arbetsdagar och så fort vi har packat din order skickas en leveransbekräftelse, på samma sätt som orderbekräftelsen. 
För leveranser till övriga världen, kontakta oss via mail.

Orderbekräftelse När du har gjort din beställning och godkänt den skickar vi en orderbekräftelse via e-post eller SMS till dig. Du väljer själv vilket sätt du som kund vill bli kontaktad på.
Leveransbekräftelse När vi har packat din order skickas en leveransbekräftelse, på samma sätt som orderbekräftelsen.
Fraktkostnader Fraktfritt på order över 500 sek, ordrar under fritt fraktbelopp debiteras 63 sek oavsett emballagets vikt och storlek. Detta gäller för alla beställningar inom Sverige.
Beräknad leveranstid efter behandlad order 1-3 arbetsdagar med Postnord.
Försening Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottsbetalat förs pengarna tillbaka till ditt konto inom ett par dagar. Har du valt att betala med faktura så makulerar vi den.

Returrätt

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din vara och ha möjlighet att öppna förpackningen och titta närmare på produkten. Om varan inte är som du föreställt dig har du 14 dagars öppet köp/ångerrätt när du handlat hos oss.
Vid byte eller retur ska varan skickas tillbaka i originalskick. Varan ska vara oanvänd och ha med originalförpackningar samt etiketter. Skriv eller klistra inte något på originalförpackning- arna, dessa ska tillbaka till oss i ursprungligt skick. Varor som är måttbestälda går ej att retunera.
Vid retur och byte står du som kund för returkostnaden, vid byte står vi för fraktkostnaden tillbaka till dig.

Vid byte och retur, följ nedanstående steg:
1. Fyll i den medskickade retursedeln om varför varan/varorna skickas i retur
2. Lägg retursedeln tillsammans med varan/varorna i samma förpackning de levererades med
3. Adressera till:
frånWIDE / Architect N Hero AB
Kullaviks korshamnsväg 37
429 31 KULLAVIK


Återbetalning Pengarna förs tillbaka in på det kontot du använde vid betalningstillfället. Hanteringstiden är upp till sju dagar och pengarna kommer att finnas på ditt konto mellan 1-5 dagar efter att vi mottagit din retur. Detta bekräftas alltid via mail eller SMS.
Retunera Vi föredrar att du skickar returen med Postnord "Skicka Direkt" ett enkelt och smidigt sätt, där båda parter får avisering att paket är skicka och påväg. Alternativt posta varorna som brev (ej som rekommenderat) eller vid större försändelser som postpaket. Om varan/varorna inte skickas på detta sätt kommer det inte att komma fram till oss.

Kontakta oss

Vid frågor, funderingar eller vill ha mer information maila oss gärna.
info@franwide.com

frånWIDE / Architect N Hero AB
Kullaviks korshamnsväg 37
429 31 KULLAVIK
+46 709 268420

Org.nr: 556947-5543
Innehar F-skattebevis

Leverans ombud

Vi har valt Postnord som huvuddistributör på grund av deras många och spridda utlämningsställen, deras snabba och trygga leveranser. Brevet lämnas in och hämtas ut hos Postnords ombud. Detta för att vi ska kunna vara så tillgängliga som möjligt för er kunder runt om i landet.

Reklamation

Om det skulle vara något fel på din vara när den kommit hem till dig ber vi dig kontakta vår kundtjänst på info@franwide.com innan du skickar tillbaka varan till oss. WIDE följer konsumentköplagen vid reklamationer, se www.konsumentverket.se

Återbetalning
Pengarna förs tillbaka in på det kontot du använde vid betalningstillfället. Hanteringstiden är upp till sju dagar och pengarna kommer att finnas på ditt konto mellan 1-5 dagar efter att vi mottagit din retur. Detta bekräftas alltid via mail eller SMS.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens (www.arn.se) rekommendationer.